Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

Gjort det!

Publicerad 2013-08-27 19:06:47 i Allmänt,

Jag hatar att putsa fönster. Alltid gjort. I mitt forna liv har jag lyckats förhandla bort det där på ett snyggt sätt. Jag kan inte putsa fönster. Det blir fult och det blir hatiska ränder. I hate!
 
Satt och pratade med en kollega, en manlig sådan om att anlita fönsterputsarfirma inför flytten i höst. Men nej nej sa han gör inte det. Köp en fönstertvätt. Det är värt varenda krona. Jag lovar sa han. Jag köpte en till min fru i morsdagspresent. Men för tusan, man ger inte bort presenter som uppmanar till städning! Han gjorde det iaf och jag tror att det är just han som sköter fönsterputsningen hemma nu. Förståligt.
 
Okej, jag har sett på något program att den är hur bra som helst och att man inte ångrar sig. Men att de är dyra. Jag köpte en. Jag gjorde det! Och jag vill bara säga: KÖP EN! Herregud så lättsamt. Herregud så bra det blir. Jag ångar ingenting. Värt alla pengar i världen! Jag är kär i min Kärcher Fönstertvätt!
 
 

Om

Min profilbild

Towe

En 52-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan, Albin 19 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 28 och Fredrik 26 har flyttat hemifrån och i dagarna har jag precis blivit mormor för första gången till en liten pöjk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela