Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

Halvtid

Publicerad 2017-12-26 16:48:07 i Allmänt,

Då har äventyret nått halvtid. 
Halva tiden har gått. 
Tur halva tiden är kvar. 
Vi har mött apor, ormar, spindlar, myror och kackerlackor. Simmat bland fiskar och sett elefanter på håll. Vandrat över stock och sten och kännt på vattenfall. Sett färggranna fåglar och fjärilar och hört tuppar som gsl. Tycker faktiskt att både Ozzy och Hilda tar det bra när det gäller krypen.  Ozzy är hjälte och tar papper och fixar undan spindlar på ungarnas toa. 
 
Ozzy är inne i värsta trotsskovet. Uppkäftig. Svär som en borstbindare och säger nej till i stort sett allt. Då blir det platt-förbud och han fattar grejen...ett tag iaf
 
Vi har varit på Koh Lanta nu i 10 dagar och beger oss imorgon till Koh Ngai.  Lite paradisstrand sitter inte helt fel i några dagar. Jag skriver dagbok varje dag. Men glömmer ibland bort det och får tänka noggrannt för att inte missa något. 
 
Vi trivs med att bada varje dag. Vi äter gott överallt. Men inget slår första stället på Koh Pu. Vi blir brunare för varje dag men smörjer in vår ljusa hy tusen gånger om. Ändå blir vi brända och stackars lillfisen får brända kinder och läppar. 
 
Han den trotsiga fullvuxna tonåringen fyllde 6 år i går och vi firade med tårta jag hade beställt.  Eftersom grädde smälter i värmen var den gjord på. vaniljsmörkräm...inte min favorit. Mysdag!
 
Hoppas ni hade en fin jul. Vi käkade kass BBQ men annars mys. Man blir dagvild här. Vi kollar in våra mobiler för exakt dag. 
Nu är klockan 22.45 och dax att sova. 
Puss och kram
 

Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 26 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela