Jul Jul - 2020 f#¤%ck off!

2020, fuck off!!
Vilket jävla år!
Äntligen januari här och det är läge att se över resan till Thailand. Egypten med hela familjen och gospelkörens resa till Tilos bokat. Vi längtar och ser fram emot. 
Jag älskar att planera resa så jag hittade en sån billig resa med Singapore Airlines, så det var bara att slå till. 
 
Vad händer? Januari blir februari och jag avundas både mamma och syster L som är i solen. De är på väg hem. Coronan bryter ut i världen. Kommer de hem? På håret, men måste sitta i karantän hemma eftersom de jobbar i kommunen. Det där kommer inte hit sa vi. VI raljerade och sa: jävla kineser som äter hundar och fladdermöss. 
 
UD gick ut med avrådan till alla länder till datumet efter vi skulle till Egypten. Sån otur! Men sen förlängdes det och även körresan i maj blev inställd. Sen tog UD även vår decemberresa. 
 
På våren får syster Y Covid. WTF, har hon ätit hundar? Vad händer? Hon var så sjuk, så det blev ingen 50-årsfest. Det började gå upp för oss och hela Sverige att det var allvar. Ungarnas farfar fick det. Fler kollegor, barnens vänner och systers son. Närmre och närmre. 
STICK! FUCK OFF!
 
Julen hos mamma istället. Skönt att få rå om. Inte sitta här bara vi tre. Läget förändras. Vi ställer in. Så nu har vi resan till Egypten tillgodo, körresan till Tilos får skjutas fram, Thailand avbokad, Härnösand finns kvar. Julen blir här hemma ändå med oss tre. Får göra det så mysigt som möjligt. Ozzy fyller 9 år på Juldagen, så då träffas vi utomhus och grillar korv. 
 
Vi längtar till värmen. Vad blir det? När blir det? Blir det? På måndag var den dagen vi skulle iväg tre veckor. Vi får längta till Maldiverna, Mexico, Bali eller Västindien. 
 
Fuck Corona
 
GOD JUL
 

Kommentera här: