Sola och bada i piña colada

Ja inte i sliskdrickat kanske men i insjö och hav.
Ungarna njuter i fulla drag. Själv sitter jag och mesar på stranden.
Det var bättre förr. Då låg man in. Men ju mer åren går, desto fegare blir man...eller jag...
Sitter och schteker i solen och jag som inte ens borde vara där...man WTF!

Jag verkligen älskar semester. Det är så fantastiskt. Så underbart väder. Slippa gå i blåkläder. Tänker på mina arbetskamrater som nu får lida. Det är svettigt i linningen och t.o.m t-shirtarna känns som vinterjackor. Men er tid kommer hunnies!! Då är det jag som får sitta inomhus och tyna bort, så tänk på mig då i mitten av juli.

Trevlig sommar folks!

Frisbee med barn

Ett evigt hurtande när det är semester. Hallå, kan man få gå upp i vikt som alla andra eller? Nä, man ska svettas och hållas på och få hjärtfel :)
Vi kastade frisbee till varandra. Man skulle stå där den landade.
Det kunde innebära; intill ett träd, i buskarna, på en uteplats, i höggräset, i brännässlorna.
Riktigt kul!
Pappan fick också vara med. Han var ju säker...men jag var inte lika säker att ta emot vissa gånger.
Han snärtade till. Den virvalde snyggt i vinden. Jag koncentrerade mig som bara den. Tänkte att nu, nu, nu har jag den snart. Jag är beredd. Höjer mina armar i skyn. Backar, backar, backar och ....
PANG, SHIT, VAD HÄNDE? Jag gör en bakåtvolt över en stor sten som jag helt missat. Fallar pladask i backen, gruset bränner till på underarm och axel, jag ASGARVAR, får inte luft, drar in luft och ASGARVAR. Hilda frågar: mamma gick det bra? Jag fortsätter att asgarva. Pappan vill att jag ska göra om det så han får filma mig. Hur kul som helst :D
Imorrn blir det kubb...............

Midsommar 2010

Det var jag och mina små snuttisar. Det har aldrig hänt sen 1992 sen jag firade midsommar med barn att jag varit helt ensam vuxen. Jättekonstigt kändes det.
Vi gick upp till Nordrona i solen och vi var så fina alla tre. Jag sjöng sommarsånger för dem och vi pustade och frustade upp för den sega backen.
Det var jättemycket folk. Inte så konstigt med tanke på solen som stod som högts och lös så vackert.
Vi hittade en plats där vi bredde ut får filt och dukade upp med kex och bullar och festis. Sen kom vackra My och fina Malin förbi och tiggde nåt drickbart och tog kort på oss.

Albin och Hilda fiskade i fiskdammen som hade en kö på säkert 25 meter. Sen drog trubaduren igång med sitt sommarsångande...eller...dansbandslåtesjungande...passade inte in. Helt klart fel låtval, men Tangen är Tangen :)

Stången åkte upp i skyn och vi hittade varsin hand att hålla i. Tre låtar orkade dem. Eller Albin två. Sen fick han nog. Efter en stund även Hilda. Hon såg generad ut, vet inte varför :)

Pilkastning och solning på filten.

SEN, SEN...kom det...det som jag verkligen avskyr med BKV:s firande av midsommaren....DEN DÄR JÄVLA VARGEN var på väg. Ungarna är ju livrädda för den. Fattar dem inte det? VARFÖR ska fanstyget komma? VARFÖR? Nu fattade jag varför Hilda inte ville, hon var ju spänd för att vargen var på väg. Hon vågade ju inte dansa ifall han skulle dyka upp. Han dök upp..i fotbollströja och hette Ylva...suck! Jäkla partydödare!
Ha, där fick dem!! Jag plankade in bara så att ni vet!!

Sen gick vi hemåt och Angelica kom hem från sitt jobb. Fredrik var och friade i Bergshamra som vanligt :) <3
Vi åt god mat och grillade. Min snart blivande 19-åring tog bussen in till stan och vi andra degade i soffan hela kvällen. Riktigt mysigt.

Glad Midsommar!!

puss o kram