Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

Bröllopsplaner

Publicerad 2015-04-26 20:07:28 i

3 månader kvar. Spännande. Än känns det overkligt. 
Fick ett meddelande på Facebook från en journalist på Norrtelje Tidning. Hon frågade om jag ville vara med i ett reportage om bröllop. Så klart jag ville. 

Olika företag i stan hade anordnat en liten inspirationskväll på Tre Praliner. Tidningen kom först hem till oss för intervju och de tog bilder på oss. Sen åkte vi ner på stan och de följde mig och fotade under tiden som jag kollade på kläder, smycken, frisyrer och bröllopsfoton. Fick provsmaka tårtor som var så fina att det var synd att skära upp dem. 

Fick känslan i magen. Värmen och pirret. Det börjar närma sig :)

Dop för nykomlingen - släktträff - överraskningsmiddag

Publicerad 2015-04-26 07:11:32 i

Dopdag för Lova. Familjens nykomling nr 1.
Systrar och mor från norrland och bror från Göteborg. Så kul att få vara samlade. 

Jag hade fixat med skruttans doppresent i flera månader. Den stod på garderoben och jag höll på att försäga mig flera gånger. 

En fin ceremoni i Malsta kyrka. Morbror Hampus med vän spelade gitarr och sjöng så bra. Rätt var det är så kliver Angelica upp. Greppar sin gitarr och sätter sig ner och sjunger. Jag dör en smula. Det var så stämningsfullt. Mycket tårar och känslor av allt det vackra. 

På kvällen lurade vi byxorna av Ylva som fyllde år. Lina hade bokat bord på Ett Glas och Linda, Sofia och jag kidnappade henne. Bindel för ögonen och Winnerbäck i öronen och ner på stan. Riktigt skoj. 

Tyvärr blev Jim och hans familj sjuka så jag fick inte tillfälle att sitta ner och prata med dem eller gosa med lilla Josefin. Men vi får ta igen det till sommaren när det blir två bröllop efter varandra. 

Helgen avslutades med systersmys. Det behövde vi. Så skönt. 

Lova Ylva Törbacka du söta lilla knyte. Så pigg och gullig. Vilken tur att du kom till oss alla. Lycka till i livet älskade unge!

Birkaresan

Publicerad 2015-04-26 06:45:15 i

Vi hade bokat en resa med Birka. En familjekryssning. Det var påsklovskryssning och det fanns massor att göra hela tiden. Vilken sevice. Vilken båt  Åk den!

Vi började med att äta hamburgertallrik. Ozzy åt strips såklart. Endast. En klick ketchup och han är i himmelen :)

Godisbingo var jättekul. Joel vann! Så roligt. Han fick gå fram och de fyllde hans tröja med godis. Familjekampen och dans med Bianca.En lyckad kväll. Vi avslutade den med disco. 

Dagen efter var det frukost och sen bad med pool, bubbel och sol. Trevligt värre. Tur vi var där först. För ju längre tiden gick desto mer folk blev det. Alldeles fullt i omklädningsrummet. 

Lunchbuffén var en höjdpunkt. Tänk att man får ta vad man vill och hur mycket man vill. Det gillade dem. Joel var tvungen att dokumentera godisbordet och visa mamma :)

Vi köpte taxfree till bröllopet och ungarna en massa godis. Vi hittade en mycket god hasselnötslikör som får nyttjas vid finare tillfällen. Med tanke på att vi fortfarande har kvar från Samosresan 2013 så verkar inte de tillfällena inträffa så ofta ;) Det får bli till vardags istället ;)

Resan avslutades med att Ozzy stackaren satte i halsen men allt gick bra. 

Nästa gång ska jag ta med mig gubben och prova deras SPA. Det såg mysigt ut. 

På väg hem fick vi veta av långhåriga spärrvakten i Slussen att de som stressar är de nyinflyttade stockholmarna. Själv skulle han spendera helgen i sommarstugan i Hallsta. 

Tack fina familjen för en fin resa!

Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 25 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela