Julklappar

Sitter och slår in julklappar och gillar när jag har klart åt Frallan, Angelica, Fredrik och Ozzy.
Hilda och Albin...gosch!! Det är så mycket lättare till henne än honom. Det vimlar ju av tjejprylar som hon gillar. Albin blir glad om han får ett par cupcakes :) Ja det stod det på önskelistan som han gav sin storasyster iaf :)
Ozzy fyller år dan efter så has presenter är klara även dem.
Godishus till syrran får jag väl också leta efter. Haha, finns de kvar eller? Minns jularna och hon ALLTID hade köpt ett godishus till mig :)

Fick nyss ett sms av henne där hon har lust att ta livet av sig för vinterdäck till bilen hon har var svinadyrt. Kanske jag borde köpt ett däckhus?
Gooooo luuuuul laaaaaaban


Zelected by House-visning

I söndags var jag hem till Ingela. Hon var värdinna för ett inredningsparty från Zelected by House
 
Höll inte på att hitta dit. Hur svårt kan det va? Hon bor ett stenkast ifrån mig i Grind. Virrade runt som en tok och höll på att komma försent. Alla hus ser likadana ut. Alla har nr 2 på väggen och sen den där bokstaven. Det vore ju jäkligt lätt om det är a-c, men här var det hela jäkla alfabetet. Shit!
 
Inne i hennes lägenhet hade säljaren gjort så fint. Trodde allt var Ingelas, men det var säljaren som dekorerat och inrett hennes hem. Det var urfint. Jag ska bara köpa 1 sak hade jag i tankarna. Det får bli de där bokstäverna jag sett som det står JUL på. Inget mer. Det får räcka. Punkt slut.
 
Men det var så fint allting och så gulligt och snyggt att det blev ett par saker till. Så klart...
Som gammal Tupperwareförsäljare vet jag hur det går till. Hur man påverkar..men det behövdes inte påverkas nånting minsann.
 
Fika med trevliga tjejer och med en underbar värdinna. Gofika, glögg och julstämning.
 
I vår sen när vårkollektionen kommer ska jag ha ett sk party hemma hos mig.
Bäst att ladda plånkan :)

Snö snö snö

Let it snow, let it snow, let it snow

Javisst, men inte på mig för jag har inga vinterkängor eller vinterjacka. Dåligt förberedd? Kan man ju säga. De kängorna jag hade innan köpte jag 2007, så de höll ju ett tag, men sen fick de nog. Och jag med. Traska fram och tillbaka med dem på jobbet och känna att känseln i tårna försvann var ingen hit.

Idag blir det sista barnrytmiken. Vi har missat tre gånger. Tråkigt att missa men Ozzy har varit sjuk så det har inte gått. Men vi får ta i för kung och fosterland idag då :) Nästa torsdag är det minstinggudsstjänst i Norrtälje Kyrka kl 10 för barn mellan 0-6 år och deras föräldrar om nån känner att de vill gå på det. En sångsamling på golvet vid altaret kan man säga. Mysigt var det sista. Den här gången ska jag inte sitta mitt i solens strålar och bli bländas. Eller var det ett tecken från Gud?

Pulsa pulsa ner på stan i rosagrå gummistövlar får det bli!

Ha en skön snöig dag!
Släng er ner och gör en ängel.
Det blir man aldrig för stor för