Mysdagar med konsert, sång och adventstid

Adventstid är mysigt. Tända ljus. Det mörka lyser upp. Doft av glögg, saffran och pepparkakor.

Att få starta upp kommande högtider med julkonsert i kyrkan och få höra The Fantastic Four var just fantastiskt.  Fyra grabbar. Kompade av ett piano och inspelat bjällerklang lyfter kyrktornet. En konsert till förmån för barn som lever i hem med risk- och missbruk. Tänker speciellt på de barnen när julen är här. Känner starkt för dem och kan känna deras smärta och oro. 
Att få  sitta där med äldsta dottern var höjdpunkten. Hon och jag. Bara vi. Korta dejter men så himla betydelsefulla. 

Julsånger med gospelkören. Det blir stämning. Julen kommer närmare.  Nästa helg är det dags igen. Traditionella 2a adventskonserten i Rodenkyrkan. Kom och lyssna och kom i stämning du med. 

Julmarknader överallt. Det går inte att välja. Köpa hembakt och hemmagjort. Julsånger i högtalarna och raggarljusstake i bilen. 

Jag älskar julen
God Jul!

Mitt blogg-fan

Min egna lilla groupie ;)

Jag har haft bloggen i över 8 år och det var från början ett sätt att skriva av mig. Som en dagbok ungefär. När jag skriver tänker inte jag på att folk läser den. Visst jag ser att den har läsare men jag tänker att det är väl typ syrran och nån släkting. 

Sist skrev jag ett inlägg att jag inte hade blogglust just nu. 
Och jäklars då skrek det i korridoren.  
Towe!! Vaddå sluta blogga och inte orkar.  Lägg av! Jag följer 4 bloggar och en av dem är din. Herregud fortsätt skriv. 

Lite kul faktiskt och smickrande. 
Så tjejen med gälla rösten som säger vad hon tycker och som skiter i om folk snackar. Henne tillägnar jag detta inlägg. Hästbruden från väddötrakten. 

Tack för att du är en trogen följare. Vad glad jag blir. Vi ses Angelica på jobbet :)