Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

Dominant

Publicerad 2013-02-25 23:01:20 i Allmänt,

Dotter 9 år: Mamma vad betyder dominant?
Jag tittar på sambon som himlar med ögonen och jag säger: fråga F.
Han tittar på mig igen och han säger: fråga mamma.
Dottern undrar vad vi håller på med och undrar varför hon inte får svar.
Unge, gå och lek.....................

Jobbarhelg, hål i skallen och ryktesspridning

Publicerad 2013-02-25 14:01:34 i Allmänt,

Jobbarhelg, 12-timmarspass. Snacka skit och sitta på arslet.
Ja det är så det ser ut.
Sitta sitta sitta. Resa sig upp. Koka 17:e pannan kaffe. Magen har börjat vänja sig att gå från 1 kopp om dan till 29.
Första dagen får jag jobba med två jag aldrig ens pratat med. Trevligt.
En 40-årig man som sitter och är bitter och det passar mig. Gnälla om arbetstider. Om ungar som man inte får träffa. Om lägenhetsnycklar man inte får i tid vid flytt. Prata och sitta som två pensionärer och säga: på vår tid var det bättre, då....haha.
Eller: jag är trött på att ragga i min ålder. Ja fan! Vi båda har precis hittat kärleken och det är sanningen det. Trötta på att ragga. När man är 40+ vill man ha lugn och ro och längta hem till melodifestivalen.
Tjejen, den yngre i skaran. Herregud. Vilken tjej. Rolig och nära till skrattet hela tiden. Hon skrattade så mycket så tårarna sprutade. Att i hennes ögon se sån nyfikenhet och glädje när vi pratade smaskiga detaljer och rykten. Underbart! Uppfattat från fyrtiofemman, klart slut!

Ibland jobbar man bland människor som pratar hål i huvet på en :) Hundar och ungar och hembryggt äppelvin.
Vill du ha en åttonde kanna kaffe? Om man kanske ska ta sig en bulle från Häverödalskäringa. Tack, gott!

Jobba och återigen få höra: det här är Ylvas storasyster :)
Jobba och se döda ögon förvandlas till livfulla.
Jobba och de bara skakar på huvudet och säger: å nej, nu känner jag igen dig Towe, du är så jävla jobbig.
Det tar vi en kaffe på tycker jag.

Men ändå känner jag att jag ibland vill byta jobb. Göra nåt annat. Ha bättre arbetstider. Få komma hem och barnen är vakna. Att få pussa dem gonatt varje kväll. Men jag tror att jag aldrig, aldrig kommer få lika roliga och tokiga arbetskamrater som jag har nu. Aldrig.

Åtta åtta blir snart sju sju.
Jippikajej motherfuckers!!!!

Koder, Tandpetare och dukjävlar

Publicerad 2013-02-20 23:30:29 i Allmänt,

Sitter och ska göra en överföring på internetbanken.
Bra Towe, BRA!! Du kommer ihåg koden till bankdosan
NOT!
NEJ!
NJET!
Fan!
Ber galningar på fejja att hjälpa mig, men jag får bara omöjliga svar som 6666 och Tänk logiskt. Vaddå logiskt? Känner ni mig? Jag är ju helt rudis. Tänka logiskt. Vad fan är det? Som på CC...tänka logiskt. HA, glöm. Därför jag inte kommer vidare!
Men rätt var det var så kom koden till mig. Nu har jag skrivit upp den på bankdosan. Emot alla regler, men va fan! Kom, gör inbrott och ta ut pengar från mitt konto. Räcker till nån liter soppa så ni kommer från parkeringen.

Har köpt tandvård. Ja, men nu måste jag gå på gatan för att ha råd med skiten. Vi lagar lite här och lite där säger hon med sin ryska brytning och jag blir skraj när hon ler och skrattar och tänker att hon är utsänd av Stalin och kommer nu borra mig hårt i KINDEN!
Jag betalar och betalar. Det var då satan vad kärringen är dyr. Jag har inte råd. Lasse Winnerbäck; släng dig i väggen! Jag skiter i dina texter om tandläkarväder. Det är bara dåligt väder. För i plånboken blåser det som fan. Dessutom ska jag köpa särskilda tandpetarborstar och de är dyra dem med fast jag är Apotekförmånshjärtekund. De jävlarna går ju sönder bara jag tar i dem. Jäkla butteriksprylar!

Köpt fin duk. Textilvaxduk. Jättefint. Jättekul. Jätteskitgrejer. Jag skickade efter från Jotex. Men...jag skulle läst vad folk hade skrivit betyg om dukfan först. "dåligt klippt" "fläckar går inte bort i tvätten" "smutsen går inte att torka bort med trasa som det står" Just det Towe! Det är en skitduk. Vaxduk?? Pyttsan!! Crap! Hej då Jotex! Välkommen Jysk!

Så där jag. Bitter? Nä inte så vidare värst. Snart kommer syrran hitta sin drömprins. Det är bestämt. Hon är, som en kollega sa en prinsessa som får ha många prinsar. Bra för nu är jag trött på att vara barnvakt och låna ut stålar. Stålar som vare sig hon eller jag har en aning om om hon lånat eller hur mycket. Haha snacka om senila syrror. Orka!

Det där med barnvakt var skoj. Prutt-Joel ska komma hit snart. Det är alltid lika kul. Han tjattrar så mycket. Säger massa kul som sen visar sig vara helt påhittat när man frågar syrran.
En sak är säker: jag ska inte bjuda på soppa i alla fall för det tycker han inte är nån mat!

Tja tja bloggen
Ses imorrn

Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 25 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela