Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

I lust och nöd

Publicerad 2014-10-27 18:58:59 i Allmänt,

Nöd
I nöd tar man till vad man har.
Dricker en massa vatten för jag håller på att hosta lungerna av mig.
Varit helt sjuk. Stackars mig ju. Men hallå det finns ingen som är så sjuk som jag.
Jag är aldrig sjuk.
Vart annat år. Sist var nog 1 ½ år sen.
Karensskitdag. Vem kom på det? Nån gammal moderat på det glada 80-talet bergis.
Därför man blir sjuk. För att sjuka kommer till jobbet fast de är sjuka. Förlåt ESP för att jag satt för nära häromdan. Hoppas du klarar dig.
I nöd dricker man Bisolvon som saft och drar i sig Nasonex som ett brat drar i sig kola på Stureplan.
Men nu är jag frisk(are). Imorrn blir det jobbet i 11 timmar.
 
Mycket kul som händer.
Sjunga i Luciatåget
Sjunga när Henrik Åberg är här
 
Haha måste berätta om en gång för 15 år sen.
Jag och syrran L var på krogen i Härnösand och allas Elvis Åberg kommer in på krogen. Han kommer ju därifrån eller från byhålan Älandsbro. Vi var glada i hatten och han stod och surrade med oss. Han var rik...och köpte två colagroggar och det fick han ju höra direkt så klart. Vi drygade oss lite. Vad hände Henke? Upp som en sol, ned som en pannkaka! Vi sjöng högt: DU ÄR FÖR ALLTID EN DEL UTAV MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Han följde mig en bit på väg hem iaf. Så lite gentleman var det över honom i sena sommarnatten.
På den tiden sjöng jag och syrran mycket. Det är många minnen från förr :)
 
Lust
SPA-weekend i Sötälje. Jättemysigt och fint ställe. Värsta bästa servicen. Underbar massage och god mat. Så skönt att för ett dygn slippa vara mamma och pappa och bara vara vi.
Vi. T + F + T = Sant
Till sommaren ska jag bli hans fru.
Så mysigt
Kärleken är härlig
Min älskling <3
 
 
 

Röka eller inte...

Publicerad 2014-10-16 12:40:50 i Allmänt,

Jag går på stan och ser en mamma med en 3-åring. Mamman är gnällig och irriterad. Brevid går mormor med liggvagnen där syskonet ligger i. Den lilla 3-åringen pockar på mammans uppmärksamhet. Hon vill hålla mammas hand. Men mamman vill inte. Hon grymtar och säger Nej har jag sagt. Jag ska röka. Flickan blir ledsen och mamman mer irriterad. Mormorn säger ingenting utan bara går. Flickan gråter och vill hålla handen. Men mamman snäser och säger: gud vad du är jobbig. Ska vi gå hem istället? Ska du med och fika?

Jag får ont i magen. Jag hade lust att gå dit och skälla ut henne och ta flickan i handen.
Rök sen! Ta flickan i handen! SLUTA RÖK!!!
SUCK!!

Dagen efter är jag på stan igen. Möter en mamma med en flådig barnvagn. Hon pratar i mobiltelefonen. Hon går omkring och kan göra flera saker samtidigt.
Dra vagnen
Prata i mobilen och
RÖKA!
Hon röker och pratar och när hon pratar så kommer röken.
Hon tar ett bloss till och blåser ut den.
Blåser den neråt
Neråt direkt i vagnen.
Jag får kväljningar
Fy fan vad vidrigt
Jag möter henne och har lust att göra krokben
Jag slår ett getöga ner i vagnen och där, där ligger en liten, liten bebis som är nån månad bara...jag får ont i hjärtat :(

Rök inte i närheten av små barn. SNÄLLA...

Hysteri

Publicerad 2014-10-06 12:24:52 i Allmänt,

Så ja! Kör, kör! Kom igen! Backa gumman, backa! Snurra på ratten. Hallå Gunnel, kör bakåt! Var inte så rädd, kom igen!!!!
 
En man skriker högljutt, men ändå på något positivt sätt.
Vänd på dalskidan älskling! Dalskidan!!!!
 
Detta utspelade sig på Görla industriområde. Det var så kul. Kärringen satt i bilen och gubben stod utanför och dirigerade. Hon försökte backa och han stod och lotsade henne. Till saken hör att hon vägrade öppna rutan så hon skulle höra vad han sa. Det blev pinsamt. Som en liten komedi som Lasse Åberg skulle kunnat ha skrivit. En dag på tippen del 1 :)
 
Att syna människor är väl roligt. Som när man sitter utan för HM en lördag och kollar in och lyssnar. Alltid något som händer.
Eller stå på en fullsatt buss på Rhodos och tanten som inte kunde gå på för att det var proppfullt. Men hon gav sig inte. Skrek och gapade och krävde att få bli inlsäppt. Chaffisen blev mer och mer irriterad. Tänkte att nu smäller det. Nu missar jag flyget hem. Nu måste jag ut och göra HLR. Men till slut gav hon sig. Såg sur ut. Bussen stängde dörrarna. Tanten gick på gatan och kollade surt in på oss andra för att dubbelkolla att inte han hade ljugit.
 
Fölk! :)

Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 25 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela