Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

70 år

Publicerad 2014-04-26 19:36:24 i Allmänt,


Boxaren
Attackdykaren
FN-soldaten
Timmermannen
Bajendyrkaren
MIN PAPPA
 
Pappa gjorde mycket bus med oss. Vi åkte skridskor på Gunnsjön, vi åkte längdskidor vid poolen i Bergshamra, vi lärde oss kasta med kastspö. Han satt i bilen och vi åkte runt överallt dit bilen körde. Aldrig några mål, bara upptäcksfärder. Vi åkte fort i guppen så det killade i magen. Pappa körde på Essingeleden och pekade ut en massa olika hus och byggnader och han skrattade och sa stolt: Det där har jag byggt! Vi var imponerade. Vår pappa kunde det mesta. Han kunde köra båt. Båten som fick namnet Pullan Persson. Vi hamnade på Utterholmen om somrarna. Han dök från klipporna. Vi simmade under bryggorna och fick lära oss vara vara under vattnet länge. Han lärde ut sina dyktekniker. Att ligga i pappas famn och bli killad på ryggen var det bästa som fanns. Om man var rädd på natten fick man alltid krypa upp brevid honom trots att han hade gipsat hela armen och det var jättetrångt.
 
Pappa fyller 70 år idag.
Det är 10 år sen jag såg min pappa.
Av olika anledningar har åren gått.
Tyvärr bor han väldigt, väldigt långt bort.
Pappa är inte riktigt kry, men jag vet att lillebrorsan är hos honom och ser till att han har det bra. Det känns skönt för mig. Det värmer. Tacksamhet.
 
Grattis lilla pappa Göte på 70-årsdagen!!!
Puss och Kram
 
1963-1964
Pappa står i andra ledet bakom de sittande. Från höger sett, kille nr 3. Lite ihopbiten min, men han har säkert precis lagt in en prilla Ettan eller Röda Lacket ;)
 
 
 
 

Dottern hon kan hon

Publicerad 2014-04-13 20:55:35 i Allmänt,

Ibland är man så himla stolt över sina barn så att man spricker.
Det är jag nu!
Angelica går en utbildning på Sundbybergs folkhögskola. Hon läser sång och teater. Hon fick i uppgift att göra vad hon ville och det här är resultatet:
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=0iXKkhoJn7A&feature=youtu.be
 
När jag ser på filmen kommer tårarna. Jag skrattar och jag håller andan. Känner så mycket så jag blir snurrig och superglad och stolt.
 
Duktiga du!
Du är min lilla gogogumma du!
 
Älskar dig!
 
Puss puss
 
 

Bara tre små ord

Publicerad 2014-04-11 22:15:40 i Allmänt,

Vill bara säga att jag älskar mannen i mitt liv så mycket.
Är glad för varje dag som jag får finnas vid hans sida. Utan honom är jag inte hel.
Du betyder så mycket för mig♥
Jag älskar dig!


Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 25 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela