Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

13 år

Publicerad 2013-03-31 20:45:44 i

Han blir tretton år. Albin är ju tonåring. Oj tiden går fort. För fort ibland.
Tänk när jag väntade honom. Gjorde en gravtest som visade positivt. Jag blev så glad. Ett par veckor senare gjorde Ylva ett som visade att även hon var gravid. Hur kul som helst.

Jag var beräknad till 12 mars. Tiden var inne men inget hände. Över tiden var jag van att gå. 1 vecka gick. Tio dagar. Syrran ringde och undrade om jag väntade en elefant. 14 dagar inget hände. In och ut på förlossningen för att lägga Ctg-kurva och göra UL.

31 mars åkte jag som vanligt in för rutinkontrollerna. Du har värkar märker du inte det? Eh nä.
Åkte hem och vilade. Vanliga förvärkar. Försökte vila. Men de försvann inte. Ringde Linda ifall vi måste åka in och hon fick passa de andra barnen. Ringde förlossningen och de tyckte jag lät smärtpåverkad. Men jag tyckte inte det kändes som värkar. När jag var på plats var jag öppen 7 cm och barnet kom ut efter 30 min. Albin kom ut efter 19 dagar över tiden. Gossen var stor. Han vägde 5140 gram. Stor och fin och min lilla sladdis.

Nu är han min gopöjk. Kramig och mjuk till sättet. Världens humor och bra på att sätta sin mor på plats emellanåt. Duktig på gitarr och ska gå musikklass på högstadiet.

GRATTIS ÄLSKLING på 13-årsdagenBuzz Buzz

Publicerad 2013-03-27 15:51:44 i

Då var det dags igen!
Den här gången är det Flux junior som gäller. Barnen jag känner mellan 6-12 år ska få prova tuggumi och munskölj.
Bättre tänder. Mindre utgifter;)
Lycka Till!


Tallinn, Earth Hour och gaphundar

Publicerad 2013-03-24 19:47:55 i Allmänt,

Vi åkte till Tallinn bara så där.
Alltid tänkt på att resa dit.
Men ett tips, åk inte när det är -10 grader och blåst.
Ställ er inte heller och kolla turistkartor för då kommer potentiella missbrukar emot dig. Åk inte inte dit utan långkalsonger. Det märks att de är gamla ryssar, för de har varma jackor, täckbyxor, fårskinnsmössor och sälhud.
Alla pratar om att det är billigt där...stämmer inte. Det är som i Sverige ungefär. Euron har säkerligen gjort sitt.
Men Tallinn är en fin gammal stad. Medeltiden susar runt husknutarna. Gillar man sånt så har man hittat rätt.
På båten är det ryssmat och även sånt manér på folk. Grrr, sluta trängs!!! Vänta till det är er tur. Och en sak till: håll ordning på era ungar!!
Men myspysresa med dubbelsäng högt upp i båten.

Fuck EH!! Asså...folk ska vara så jävla duktiga. En gång om året i 1 timme. Vad är det för larv?!! Vad kostar det inte in elförbrukning att sätta på allt skit sen? Tänk på miljön även annars också. Sluta hänga som tokar på era datorer. Sluta knäpp av och på TVn. Panta burkar och återvinn konserver. Asså...era bilder om tända stearinljus..orka!! FB är för många ett ställe att stilla sitt jävla bekräftelsebehov. Dubbelorka!

Hundfan gapar igen. Varför gapar hundfan? Den är ensam så klart. Lämna inte hundar ensamma som inte pallar det. Snälla!!

Ha en fortsatt bra söndag
Okidoki
Kramiz

Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 25 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela