Towes Blogg

En 5-barnsmors bekännelser

Gullungar

Publicerad 2014-05-26 09:04:46 i Allmänt,

En helg fylld med jobb, men en söndag fylld av kärlek.

Kommer ut från jobbet och luren plingar och plingar och de stora barnen har messat så fint. Det värmer så gott :)

Hemma har de andra tre köpt blommor, för egna pengar och valt kort och det är då jag tänker att det är mysigt att ha många barn.
En gåva!

Sen åt vi wienerbröd och Seanbanangodisar så det stod härliga till. Det var vi värda :)

Älskar er mina fem små fågelungar!

Pruttunge

Publicerad 2014-05-25 21:47:40 i Allmänt,

Lilla pruttunge du är bara så bäst!
Du ropar på pappa och skriker:
Pappa Stora Franken, ska visa dig.
Stora Pappa Frank kom!
 
Tänk vad ett litet barn kan ha en så stor kärlek och beundra sin pappa så mycket. Det är så rart och så kärleksfullt
Ozzy <3 Pappa
 
 

Gospelkonsert

Publicerad 2014-05-25 21:38:25 i Allmänt,

Då var det dax. Som vi hade övat. Skrattat och skojat som alltid. Det är sån himla glädje i min kör. Jag stormtrivs! Körledaren är så himla bra. Jag gillar henne som tusan. Sjunger så fint och är så karismatisk och får en att känna trygghet. Jag har sjungit i många körer. Men Johanna är bäst! Snäll, ödmjuk och begåvad!
 
Jag jobbade och hade alla mina privata kläder i en Rustaväska. Funkar de me! Cyklade som en tok ner till Rodenkyrkan och upp på scen för att köra igenom programmet. Ingen uppsjungning hann jag med eftersom jag var senare än de andra. Men det fick gå ändå.
Sen kom vi till partiet där jag skulle sjunga med UB. Vad hände? Det bara låste sig. Kom inte in som jag ville. Det var nåt som inte stämde. För högt. För lågt. För nervöst. Men det löste sig till slut.
 
Vi körde igång och allt flöt på. Sen kom vår låt. Jaha, vad gör jag då?? Jo sjunger i en helt annan tonart än bestämt, men det funkade. Tänkte en microsekund, nu är det kört. Nu blir det för högt för mig. Men det lät fint. Vilken tur :)
 
Mina barn, min syster och hennes barn var där. De satt längst fram. Åh, vad glad jag blev. Det är härligt när det kommer nära och kära och lyssnar. Och vilket Holmbergsgäng! De spred glädje med sina leenden och klappar och sångröster. Det är så en publik ska vara :)
 
Jag älskar att sjunga! Sjunga är livet!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Towe

En 51-årig tjej med tokhumor och trollhumör. Bor mitt i Norrtälje med min man Frallan och barnen Albin 18 år, Hilda 15 år och Ozzy 7 år. Angelica 27 och Fredrik 25 har flyttat hemifrån

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela