Hysteri

Så ja! Kör, kör! Kom igen! Backa gumman, backa! Snurra på ratten. Hallå Gunnel, kör bakåt! Var inte så rädd, kom igen!!!!
 
En man skriker högljutt, men ändå på något positivt sätt.
Vänd på dalskidan älskling! Dalskidan!!!!
 
Detta utspelade sig på Görla industriområde. Det var så kul. Kärringen satt i bilen och gubben stod utanför och dirigerade. Hon försökte backa och han stod och lotsade henne. Till saken hör att hon vägrade öppna rutan så hon skulle höra vad han sa. Det blev pinsamt. Som en liten komedi som Lasse Åberg skulle kunnat ha skrivit. En dag på tippen del 1 :)
 
Att syna människor är väl roligt. Som när man sitter utan för HM en lördag och kollar in och lyssnar. Alltid något som händer.
Eller stå på en fullsatt buss på Rhodos och tanten som inte kunde gå på för att det var proppfullt. Men hon gav sig inte. Skrek och gapade och krävde att få bli inlsäppt. Chaffisen blev mer och mer irriterad. Tänkte att nu smäller det. Nu missar jag flyget hem. Nu måste jag ut och göra HLR. Men till slut gav hon sig. Såg sur ut. Bussen stängde dörrarna. Tanten gick på gatan och kollade surt in på oss andra för att dubbelkolla att inte han hade ljugit.
 
Fölk! :)

Kommentera här: