Julkänsla

Den rätta känslan infinner sig inte men det är helt självmant. Loggar in på olika sociala medier och ser julgranar, pepparkakshus och julstök.  Märklig känsla. Vaddå jul? Är det jul? Nä, det är ju sommar och sol och bad. 
 
En gång tidigare har jag rest bort över jul.  Vi åkte med en annan familj till Danmark, Lökken. Angelica var 5 månader och fick sin första tand. Vi satt i ett blåsigt och kallt Danmark och nyheterna rapporterade om flygkraschen i Gottröra. 
 
Att åka till Thailand är så långt bort från stök, bök och stress att det känns riktigt skönt. Vi slappar och det ända vi våndas över är vad vi ska välja för mat. Hilda äter helst Club sandwich, Ozzy väljer chicken with cashewnötter å coconattschäjk. När Albin väljer blir det starka saker. Vad är det för dag? Jag vet inte. Vi kollar mobilerna och får svar. 
 
Vi har bott i djungeln och att komma till mer civilisation med varm dusch och AC och wifi på rummet var jätteskönt. Men vid läggdax säger ena tonåringen att det nästan är att man längtar tillbaka till Luboa Hut på Koh Pu. Alla djurläten på natten. Fläkten som dånade. Lugnet. 3 veckor kvar på vår resa. Mycket att se fram emot. 
 
Hoppas ni alla njuter där hemma. 
Det gör vi. 
Saknar er. 
Puss